Рени има 2 висши образования, 2 малки деца и 2

...
Рени има 2 висши образования, 2 малки деца и 2
Коментари Харесай

100% мрак и неповторимо преживяване на вечеря в Тенебрис, ето защо е резервиран до 6 април

Рени има 2 висши образования, 2 дребни деца и 2 работи, сред които се раздира всеки ден. Това към този момент стига за воин. Но Рени, с изключение на всичко това е и незряща. От момента, в който е била на 19. Трябвала й е година, с цел да се откаже от мисълта, че в миналото повече ще види светлината и цветовете, хората и природата. А също от сънищата. Ето такова мощно момиче...

Рени ни води до масата " на влакче ” дружно с моите сътрапезници, а след това безпогрешно ни сервира на вечеря в Тенебрис : единственият ресторант в България, в който можете сега да си запазите маса чаааак за 6 април. Дотогава всички места са заети всеки ден без понеделник, който е почивен за заведението. Защото това е и единственият ресторант в България, в който човек се храни при 100% мрачевина.

И въобще не си мислете, както правех аз авансово, че на 3-тата или 5-ата минута ще започнете да се ориентирате по очертания или нещо друго. ООНе!
Мракът е изцяло непроницаем. Такъв, в какъвто в никакъв случай не сте попадали.

Това в действителност е прекарване! Поставя индивида в обстановка, в каквато в никакъв случай не е бил и в която бързичко се учи какво да прави.
Например, в случай че не съумеете със сътрапезниците да си нацелите чашите при първия опит за наздравица, при втория към този момент ви се получават нещата.

Инстинктивно, тъй като няма по какъв начин другояче.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР