Рене Грейси бе едва 17-годишна, когато дебютира в автомобилизма за

...
Рене Грейси бе едва 17-годишна, когато дебютира в автомобилизма за
Коментари Харесай

Тя заряза автопистата, за да печели по 11 000 евро на ден от еротика

Рене Грейси бе едвам 17-годишна, когато дебютира в автомобилизма за " Купа Порше “ в Австралия. Днес моделът, който заряза обещаващата си автомобилна кариера, е доста по-популярен като сексуален инфлуенсър. И не съжалява за избора си, написа в. " Ел Периодико “.

Още от дребна тя реализира отлични резултати в картинга, на 20 година Става първата жена, състезавала се в шампионата V8 Supercars, най-престижната австралийска конкуренция с туристически коли. Но след обещаващия старт следва застой в кариерата й и на 22 година Рене се отхвърля.

Известно време тя е в невъзможност, тъй като до този миг не се е подготвяла за друго, с изключение на за кариера като авто играч. Дълговете порастват и Рене взима значимо решение: да заложи на своята осанка и фигура, с цел да осребри хубостта си, като последва образеца на така наречен pit girls, девойките преди старта на пистата и към боксовете.

След няколко фотосесии, тя стартира да споделя еротични фотоси и видеозаписи с почитатели през една платформа. Рене бързо печели известност, което се отразява удобно и на приходите й.
 
Why I left SuperCar Driver?
— Renee Gracie (@Renee_Gracie_)

" Това бе най-хубавото, което започнах в живота си. Печеля толкоз пари, колкото не съм си представяла, и се усещам доста добре “, посочи тя пред „ Дейли Телеграф “.

По думите й има дни, в които печели над 11 000 евро. В момента Рене даже не мисли за възобновява кариерата си на авто играч. Но въпреки всичко тя отбора едно мислено, тъй като е наясно, че с течение на годините надали ще може да генерира същите доходи, както сега.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР