Рендери на сгъваемия смартфон Pixel Fold изтекоха в Мрежата, за

...
Рендери на сгъваемия смартфон Pixel Fold изтекоха в Мрежата, за
Коментари Харесай

В Мрежата се появиха официални рендери на сгъваемия смартфон Pixel Fold

Рендери на сгъваемия смарт телефон Pixel Fold изтекоха в Мрежата, за които The Verge твърди, че съвсем е несъмнено, че това са първите „ изтекли “ действителни изображения от самия Гугъл.

Тези изображения са предоставени на The Verge от уважавания инсайдер на вътрешна информация Evan Blass, прочут още като @evleaks. Новите изображения на Pixel Fold, въпреки и да не разкриват нищо незнайно досега за идния сгъваем смарт телефон, удостоверяват изтеклата по-рано информация по отношение на дизайна, както и демонстрират по какъв начин наподобява 5,8-инчовият външен екран и какъв брой дребна е разликата сред двата екрана.

Очаква се, сгъваемият смарт телефон Pixel Fold да бъде показан на 10 май на годишната I/O конференция за разработчици на Гугъл. Устройството има 5,8-инчов и 7,6-инчов сгъваеми екрани, свързани с “най-издръжливата “ панта. Смартфонът е основан на фирмения процесор Гугъл Tensor G2. Мощната батерия ще обезпечи самостоятелна работа на устройството в границите на 24 часа. Цената на новия артикул, съгласно слуховете, ще бъде 1700 $, а в продажба би трябвало да се чака през юни.

Заедно с Pixel Fold се чака да бъде показан и смарт телефонът от междинен клас Гугъл Pixel 7a, рендерите на който блогърът Еван Блас разгласява часове преди Pixel Fold да се появи в Мрежата.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР