Рендери на Google Pixel 8a се появиха отново, но този

...
Рендери на Google Pixel 8a се появиха отново, но този
Коментари Харесай

Новите рендери на Google Pixel 8a разкриват напълно дизайна и цветовите варианти

Рендери на Гугъл Pixel 8a се появиха още веднъж, само че този път получаваме по-ясна визия за дизайна на телефона. Да, новите рендери са с по-добро качество от предходните изтекли изображения и можем да забележим евентуалните цветови разновидности на Pixel 8a. Не единствено това, рендерите демонстрират телефона и от разнообразни ъгли.

Дизайн и цветове на Гугъл Pixel 8a

Според изтеклите изображения в X от потребителя MysteryLupin, Гугъл Pixel 8a може да се предлага в четири цвята: ментов (вариант на зелено), наследник, черен и бял. Цветовете могат да имат фантастичните имена като Porcelain за бялото, Bay за синьо и Obsidian за черното. Изглежда, че телефонът е с матово покритие.

Изображенията демонстрират, че на дясната страна на телефона има възможност да е с бутони за силата на звука и бутон за заключване на екрана. Поставката за SIM-картата да е от лявата страна, а предната част да е с солидни рамки и отвор за селфи-камерата.

Гърбът на телефона е с присъщата за Pixel камера с козирка, сходна на линия. Двете задни камери са ситуирани в този отвор с форма на таблетка. Светкавицата също е върху тази козирка, а под нея  се намира логото G. В долния край най-вероятно ще е ситуиран USB-C портът и решетката за високоговорителя.

Технически характерности на Гугъл Pixel 8a

Дисплей: 6,1-инчов FHD+ OLED-екран с периодичност на освежаване 120 Hz. Софтуер: Устройството евентуално ще се предлага с Pixel UI, основан на Android 14. Може да е по-близък до общоприетия Android с някои извънредни функционалности с AI и камера. Процесор: Телефонът да е със SoC Tensor G3. Въпреки това, този вид може и да е малко по-слаб спрямо чипа в Pixel 8. Памет: Паметта ще се предлага във разновидности от 128 GB и 256 GB. Батерия: Смартфонът може да бъде оборудван с 4500mAh батерия с 27W бързо зареждане. Камери: Телефонът евентуално ще има 64MP съществена камера с OIS на гърба, както и 13MP ултраширокоъгълна камера. За начело може би е планувана 13-мегапикселова селфи-камера.

Гугъл към момента не е тийзнал публично Pixel 8a, само че съществуват спекулации по отношение на датата на стартиране на пазара. Телефонът евентуално ще бъде показан през май по време на събитието Гугъл I/O 2024 на цена от към $499.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР