Ремонтните дейности и обновяване на Белия дом, осъществени по времето

...
Ремонтните дейности и обновяване на Белия дом, осъществени по времето
Коментари Харесай

Ремонтът на Белия дом е излязъл 3,4 млн. долара

Ремонтните действия и възобновяване на Белия дом, осъществени по времето на отпуската на президента Доналд Тръмп са коствали 3,4 млн. $, оповестяват американски медии.
Целта на експертите е била за период от 17 дни да обновят остарялата система за климатизация. Усъвършенстването й е срутвало 1,9 млн. $.
Както означават локални медии, ремонт са претърпели и системата за отопление, както и вентилационните канали.
Според Business Insider, усъвършенствани са компютърните системи, сбъднат е козметичен ремонт на някои пространства, отстранени са течове в залата за брифинги. Според телевизия CNN, Тръмп се е разпоредил при ремонта да се употребяват единствено материали, създадени в Съединени американски щати и да се сменят мебелите единствено с такива, направени в страната.
Промени има и в Овалния кабинет – помещение в западното крило на резиденцията, където работи президентът. Там са сложени нови тапети с кремав цвят, определени персонално от Тръмп, вместо предходните тапети с жълтеникав цвят. Както оповестява организация Bloomberg, Тръмп е избрал и нов кръговиден килим с флорални претекстове. Според заместника на прессекретаря на Белия дол промяната на килима е коствала на хазната сумата от 1,17 млн. $.
Както отбелязва Fox News, ремонтът на Белия дом е бил плануван още при предходния държавен глава Барак Обама, само че е сбъднат едвам в този момент. Ремонтните действия са завършили на 20 август и са излезли на сумата от 3,4 млн. $.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР