Ремонтите по магистрала Тракия се очаква да приключат до края

...
Ремонтите по магистрала Тракия се очаква да приключат до края
Коментари Харесай

АПИ: Ремонтите по АМ ”Тракия” приключват до края на юни

Ремонтите по автомагистрала " Тракия " се чака да приключат до края на юни. Това заяви на конференция Иван Досев от Агенция " Пътна инфраструктура ":
" До края на юни би трябвало да приключат тези поправки, т.е. всички краткотрайни организации и поправки по Автомагистрала " Тракия " да бъдат вдигнати, с цел да може хората, пътуващи до морето, да пътуват умерено и безвредно.
Тези по " Хемус " са малко в по-ранен етап, тъй че ще продължат малко по-дълго и ще бъдат и през летния сезон. Съвместно с органите на " Пътна полиция " ще вършим всичко допустимо там да няма тапи ".
До приключването на ремонтите през летния сезон в съответните сектори в края на седмицата ще бъдат пускани по две ленти за придвижване в по-натоварената посока, означават от Пътната организация.

В петък и събота, когато се чака интензивно придвижване в посока Варна и Бургас в секторите с ремонтни действия на автомагистралите „ Хемус ” и „ Тракия ”, ще има две ленти за придвижване в посока морето, а в неделя и понеделник две ленти в посока София.
Тази организация на придвижване сработи сполучливо в почивните дни към 24 май и бяха избегнати тапи по автомагистралата, регистрираха от АПИ и “Пътна полиция ”.
Радослав Влахов, член на Управителния съвет на АПИ, водачите да съблюдават разпоредбите и да не употребяват спешната лента за изпреварване или по-бързо предвижване.
Главен контрольор Калоян Драганов от Групово дело „ Национална полиция ” уточни, че макар строгите наказания – санкция от 1000 лева и отнемане от право за правуправление за три месеца за шофиране в спешната лента, водачите не престават да го вършат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР