Ремонтите на Бунарджика ще продължават и паркът ще бъде готов

...
Ремонтите на Бунарджика ще продължават и паркът ще бъде готов
Коментари Харесай

Стягат нов паркинг в район Централен, вижте къде

Ремонтите на Бунарджика ще не престават и паркът ще бъде подготвен най-рано през лятото, откакто през 2018-а беше предоставена поръчка на компания " Драгиев и ко " за 2 млн. лв.. Кметът на регион " Централен " Георги Стаменов горещо се надява, че в общинския бюджет ще се заделят пари и за Сахат тепе, което мнозина пловдивчани от дълго време се надяват да видят в по-различен тип - с хубава настилка вместо изровен паваж, с парапети, пейки, видеокамери.

Преустройството на Детмаг " Снежанка " в художествена изложба за 1,2 млн. лв. също е залегнало в програмата на районния кмет. Търгът се апелира и през февруари във Върховен административен съд ще се гледа делото. Ако съдът се произнесе в наша изгода, незабавно започваме работа, споделя Стаменов. Районът желае пари за създаване на парка на бул. " Източен " и " Кн. Мария Луиза " и за паркинг за 160 автомобила на бул. " Източен " и " Шести септември ", за отваряне на ул. " Леденика " и ремонт на пл. " Кочо Честименски ", за реконструкцията на Дондукова градина, чийто план отлежава от една година, и за нов корпус в ДГ " Радост " в Съдийския квартал за две групи.

Надявам се да стартират процедурите по построяването на многоетажните паркинги на ул. " 4 януари ", и на ул. " Любен Каравелов ", на мястото на ДКЦ - 6, пожелава Стаменов. От Община Пловдив към този момент няколко години дават обещание да вдигнат гараж в центъра на Пловдив, само че постройката на някогашния ТЕЛК продължава да се разрушава, а колите стопират в дълбоки локви и тиня.

Какво е да си областен кмет в Пловдив - четете в утрешния брой на вестник " Марица ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР