Ремонти за над 300 000 лв. са били направени с

...
Ремонти за над 300 000 лв. са били направени с
Коментари Харесай

Скъп ремонт с държавни пари в Дом 5 на „Бояна“

Ремонти за над 300 000 лева са били направени с държавни пари в обект от комплекс „ Бояна “, преди основният прокурор Иван Гешев да заживее там чартърен. Това оповестява „ Свободна Европа “, като се базира на отговори на институциите. Част от информацията се удостоверява и от информации, които bTV изиска от държавната пресслужба.

Още в края на предишния месец онлайн изданието написа, че Обвинител №1 живее в Дом 5 в „ Бояна “. Доказателството – от държавната пресслужба показаха, че „ наемът е избран от основния секретар на Министерския съвет по предложение на шефа на комплекс „ Бояна “, а останалите годни за прилагане обекти в комплекса са НИМ, хотелски комплекс и вилите на премиера и президента.

От Министерски съвет показаха пред bTV, че не дават информация за местонахождението на основния прокурор, тъй като това касае персонални данни. В формалния отговор има детайлности за ремонтните действия в Дом 5. Те са за общо 333 860 лева, като е закупено и обзавеждане, в това число поръчкова кухня, ледник за вграждане за 3600 лева, съдомиялна за 2300 лева, шест разнообразни типа дрешници и… мултитемпературен охладител за вино. Специализираният сомелиерски апарат е коствал тъкмо 3249 лева Според „ Свободна Европа “ ремонтите са почнали в края на май м.г. и завършили по-малко от две седмици преди нанасянето на Гешев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР