Ремонти през летните месеци започват на 10 големи обекта -

...
Ремонти през летните месеци започват на 10 големи обекта -
Коментари Харесай

И това лято ремонти ще блокират столицата

Ремонти през летните месеци стартират на 10 огромни обекта - улици и булеварди в София, които ще вървят по едно и също време с възобновяване на уличната мрежа - пълненето на дупки, бордюри и тротоарни настилки в столицата. Големи компликации в придвижването, в центъра на София основава продължаващата цялостна реорганизация на ул. Каменоделска. Потърпевши през днешния ден станаха стотици, които висяха дълго в запушване на Сточна гара, Сливница и " Раковски ", заяви stolica.bg.
До края на май стартират строителни действия по ул. Президент Линкълн в Овча купел. И по друга значима артерия в квартала - ул. Монтевидео също не престават строителните действия. Обектът ще бъде приключен след привършване на построяването на метрото и ще стане 4-лентов бул..  Довършва се отчуждаването на парцели за пробива - продължението на ул. Филип Кутев, както и по ул. Тодор Каблешков, с цел да се свържат.
" Това е значим, тъй като е част от вътрешния кръг, с който ще разтоварим трафика в центъра ", сподели кметът на София Йорданка Фандъкова пред публицисти в кв. Бенковски. Вече е почнало и построяването на значим колектор на ул. Сребърна и това затруднява придвижването в тази част на София. Съоръжението обаче е извънредно значимо за отводняването на кв. Кръстова вада и разширението на " Тодор Каблешков ".
През юли затворено за придвижване ще е началото на бул. България, в сектора от бул. " Черни връх " до ул. Иван Ев. Гешов. Там напълно ще се подменя настилката. Ремонтите ще са през юли и август, когато има минимум хора в София, посочи столичният кмет. Ремонт ще има и на тунела на " Александър Малинов " в Младост, откъдето минава трафикът за Южната дъга. Доста проблеми ще се основат и с ремонта на тунела на НДК и " Скобелев ". Засега обаче не е ясно по кое време ще стартират строителните действия, тъй като още не е подготвен планът.
След това би трябвало да се разгласи социална поръчка за реализатор, посочи кметът Йорданка Фандъкова. Столична община продължава с отчуждаването на парцели продължава към Източната дъга поради план, който свързва " Владимир Вазов " със Северната скоростна дъга.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР