Ремонтът пред жп гарата във Варна тече с пълна сила,

...
Ремонтът пред жп гарата във Варна тече с пълна сила,
Коментари Харесай

Вижте какво става пред ЖП гара във Варна

Ремонтът пред жп гарата във Варна тече с цялостна мощ, видя кореспондент на Varna24.bg .

Вчера ви съобщихме, че се прекратява обслужването на тролейбусни линии 82 и 83 от и до жп гара. Същите ще се обслужват до обръщача на учебно заведение " Димчо Дебелянов ".

В края на предната седмица пък започва и още един стадий от ремонта на бул. " Девня " - хипермаркет " Кауфланд " (под " Погребите " ).

Основният ремонт на булеварда - в сектора от бул. " Васил Левски “ до ул. " Преслав “, започва в края на август. Проектът планува цялостна замяна на асфалтовата настилка, създаване на нови тротоари, с обезпечаване на налична среда, и замяна на старите осветителни тела с ново енергоефективно и енергоспестяващо осветяване. Строително-ремонтните действия се правят поетапно.

Едновременно с ремонта на бул. " Девня " ще се направи и дълго чаканото реновиране на площада на жп гара - Варна. Най-голямо предизвикателство в идния ремонт ще бъде реконструкцията на подлеза към гарата. Това ще отнеме и най-вече време заради сложността на осъществяването, защото подлезът е в извънредно тежко положение. Съоръжението би трябвало да бъде разкрито, с цел да бъдат сменени напълно изолациите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР