Ремонтът на улица Босилек“, който към момента е един от

...
Ремонтът на улица Босилек“, който към момента е един от
Коментари Харесай

Важен проект в Пловдив пред финал

Ремонтът на улица " Босилек “, който все още е един от най-важните планове в регион " Източен “, е пред финала си.

Въпреки финансовата рецесия и внезапното повишаване на цените, кметът не е прекъснал строителните действия по нито един от обектите.

Над 3500 квадратни метра на улица " Босилек “ са напълно фрезовани и асфалтирани като е уплътнена и пътната основа. Изградени са над 120 паркоместа, които следва да бъдат маркирани в околните дни. Ревизионните и дъждоприемните шахти по цялата улица са сменени, където е било належащо са добавени напълно нови шахти.

Изградено е видеонаблюдение с аспект към игрището и детската площадка, направени са и бордюри, а тук-там и ново осветяване.

След недоволство на поданици е сменено и канализационното отклоняване на " Босилек “ 15. По цялото продължение на улицата са завършени короните на дърветата.

Хората от квартал " Изгрев “ са удовлетворени от районния кмет след сполучливата работа по основаването на паркинга на улица " Преспа “ и реновациите на междублоковото пространство сред улиците " Лотос “, " Ракита “ и " Лале “.

декларира, че следва създаване на три детски площадки на " Златорог “, " Преспа “12 и " Лотос “, които ще са подготвени до края на годината.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР