Ремонтът на трасето на трамвай №5 е належащ. Надявам се,

...
Ремонтът на трасето на трамвай №5 е належащ. Надявам се,
Коментари Харесай

Николай Николов: Ще следя зорко ремонта на трасето на трамвай №5


Ремонтът на трасето на трамвай №5 е неотложен. Надявам се, че той ще бъде качествено изработен и то от първия път. Гарантирам, че персонално ще проследявам ремонтните дейности извънредно зорко. Това сподели общинският консултант от „ Българска социалистическа партия за България “ Николай Николов по време на днешното съвещание на СОС, оповестиха от БСП-София.

„ Израснал съм в регион „ Красно село “ и пребивавам в региона. През 2000 година всички деца и жители бяхме излъгани, че пространствата сред трамвайното трасе и локалния път от площад „ Македония “ до площад „ Руски монумент “ ще бъдат зелени площи, ще има пейки и кътове за отдих. Вместо това беше импровизиран трошляк и пясък и този сектор се трансформира в подзона 8 за платено паркиране “, напомни Николов.

Той добави, че като общински консултант получава доста недоволства от живеещите в този сектор от повдигането на прахуляк от трамваите, от шумът и от вибрациите, които предизвикват.

„ Този ремонт е нужен, само че е належащо да бъде изработен както би трябвало, а не да има „ ремонт на ремонта “ по-късно. Отсега ви споделям, че ще проследявам от близко ремонтните дейности, тъй като красноселци не заслужават и след ремонта тъгите им да не престават “, съобщи социалистът.

Николов даде обещание да следи и дали ще бъдат построени зелени площи и кътове за отдих, тъй като живущите в региона го чакат повече от 20 години.

Той обърна внимание и за осъществяването и качеството на зеления релсов път, с цел да се случи фиаското от 2015 година в 20 метровата права при „ Руски монумент “.

„ Напомням и че през 2011 година на публичното разискване в кметството на регион „ Красно село “, живеещите изявихме позицията си, че не желаеме да има под земята паркинг под „ Руски монумент “, съобщи Николай Николов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР