Ремонтът на столичната улица Иван Вазов, който започна през март

...
Ремонтът на столичната улица Иван Вазов, който започна през март
Коментари Харесай

IVAN VAZOV OPEN помогна: Ремонтът на столичната ул. Иван Вазов приключва през август

Ремонтът на столичната улица " Иван Вазов ", който стартира през март предходната година, завършва доникъде на август. 

Кой е отговорен - с изключение на времето, за траялия епично дълго ремонт на дребната уличка ще се дефинира, откакто строителите приключат работа. 

„ Иван Вазов “ е дребна улица с доста инфраструктура. По нея беше заменен към 760 метра канал, който е от 1905 година, както и към 760 метра водоснабдителна система от 1930 година На процедура това обезпечава водоснабдяването и канала на огромна част от центъра на града – освен на живеещите на ул. „ Иван Вазов “, приказваме за карето сред „ Левски “, „ Раковски “, „ Аксаков “ и „ Шести септември “, изясни зам.-кметът Дончо Барбалов. След ремонтите на " Софийска вода ", от ЧЕЗ са направили замяна на непристъпен колектор от 10 киловолта, който бил пред спешно положение. Осъществена е и промяна на връзки от „ Виваком “, прецизира Барбалов. 

След това стартира възобновяване на настилките и тротоарите дружно с стартирането на ново улично осветяване. 



Преди дни на улицата се роди концепцията за нов тенис шампионат - IVAN VAZOV OPEN - от Момчил Захариев и Димитър Караниколов . Захариев, които живее наоколо, се впечатлил от алената настилка част от пластовете, които се поставят преди павирането на улицата, която му замязяла на тенис корт. След появяването на фотосите в обществените мрежи, се причислява Караниколов и се ражда планът за фотоси с дрон. А белите контури на корта са от тоалетна хартия. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР