Ремонтът на столичната улица „Граф Игнатиев“ ще приключи до края

...
Ремонтът на столичната улица „Граф Игнатиев“ ще приключи до края
Коментари Харесай

„Графа“ готов до края на май

Ремонтът на столичната улица „ Граф Игнатиев “ ще завърши до края на май. Новината заяви кметът на София Йорданка Фандъкова, която участва на образование на Международния червен кръст в Панчарево.

Освен ремонта на „ Графа “ би трябвало да завърши и реконструкцията на прилежащите улици. Ако това обаче не се случи до края на май ще стартират да текат санкции на изпълнителя за забавена работа.

„ Ако изпълнителят не приключи в период този стадий, надлежно предстои на наказания, които са заложени в контракта. Целия стадий, който се извършва сега е ул. „ Граф Игнатиев “, площад „ Славейков “, градинката на "Свети Седмочисленици ", тротоарите на ул. „ Паренсов “, сектор на „ Шишман “, който е ремонтиран, ул. „ Солунска “,част от ул. „ 6-ти септември “, това е цялата зона “, изясни Фандъкова и добави, че след продължителните поправки по улиците от Зона 2 се оказва, че „ Топлофикация “ би трябвало да подмени водопровод, само че не се стопира срокът на осъществяване на ремонта по ул. „ Шишман “. И при некачествено осъществяване от общината се заканват да не одобряват обекта, а да постановат санкции.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР