Ремонтът на покрива на болничната сграда в Петрич е наложителен,

...
Ремонтът на покрива на болничната сграда в Петрич е наложителен,
Коментари Харесай

Ремонтират покрива на болничната сграда в Петрич, приключи на Неврологично отделение


Ремонтът на покрива на болничната постройка в Петрич е належащ, защото покривната хидроизолация е с съвсем цялостна нарушена повърхнина, вследствие на външни атмосферни условия и обезценка. Вследствие на компрометираната изолираност е налице и навлизане на дъждовна вода. Изгнила е ламарината на обшивката, развалена е гръмоотводна апаратура, належащо е предвиждането на ограничения по обезпечаване на пожарната сигурност, нови отдушници и шапки по комини.
С направения от Община Петрич план ще се извърши главен ремонт на покрива с полагане на два пласта хидроизолация, както и построяването на нова система за отбрана от мълнии. Ще бъдат сложени също и вентилационни шапки по всички отдушници. Целта е да се подмени всичко, с цел да се отстраняват в предстоящ проект проблеми с покрива, да спрат и течовете. Общата повърхност, която ще се ремонтира, е 1 556, 30 кв. м.
Приключи и ремонтът на Неврологично поделение в Петрич, който се извърши със средства от общинския бюджет и средства на МБАЛ „ Югозападна болница “. Подменена е дограмата в отделението, освежени са стените, заменена е подовата настилка, осъществен е ремонт на отоплителната, климатичната и ВиК апаратура, има изцяло ново обзавеждане.
Това е следващото поделение, ремонтирано през последните години в постройката на болничното заведение в град Петрич.

П.Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР