Ремонтът на пътя Аспарухово – Галата се отлага за септември.

...
Ремонтът на пътя Аспарухово – Галата се отлага за септември.
Коментари Харесай

Отлагат ремонта на пътя Аспарухово – Галата за септември

Ремонтът на пътя Аспарухово – Галата се отсрочва за септември. Това сподели на брифинг кметът Благомир Коцев, съобщи кореспондент на Moreto.net.

В началото на месеца градоначалникът и министърът на районното развиване и благоустройството подписаха контракти за 27 плана. Сред тях е и този за ремонт на пътя сред Галата и Аспарухово. Осигурените държавни средства за сектора са в размер на 10 млн. лв..

Проектът е един от общо 15, чието пускане все още администрацията е решила да забави , с цел да могат да бъдат завършени настоящите действия в разнообразни елементи на града. Освен това отлагането на работата за есента по някои пътни прави се постанова поради огромната натовареност на пътните артерии през лятото.

В други обекти, където ремонтите са почнали, само че не са завършили поради закъснение на работата на ВиК - сдружението, ще се търсят краткотрайни решения за летните месеци. Сред тях са ул. „ Арх. Манол Йорданов “, която свързва Горна и Долна Трака и бул. „ Христо Смирненски “. По думите на заместник-кмета по строителството Пламен Китипов те ще бъдат отворени за придвижване, с цел да се облекчи трафикът през лятото.

Големи поправки през туристическия сезон няма да има и в централната част на града, сподели още кметът.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР