Ремонтът на НДК беше направен за кратки срокове и много

...
Ремонтът на НДК беше направен за кратки срокове и много
Коментари Харесай

Шефът на НДК: По време на европредседателството нямаше нито едно оплакване

Ремонтът на НДК беше изработен за къси периоди и доста качествено. Разбира се, че има дребни проблеми, само че по този начин е на всички места по света. По време на европредседателството нямаше никакви недоволства. Искам да благодаря на целия екип.

Това сподели в предаването "Тази неделя " ръководителят на борда на шефовете на НДК Борислав Велков, който разяснява края на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. "Инвестирахме доста средства и старания по отношение на сигурността на председателството. Нямаме никакъв пробив в киберсигурността. Всички бяха доста удовлетворени от услугите, които предоставихме. За тези шест месеца имах доста вълнуващи срещи. Не мога да отделя някоя по-специално. Отново желая да изкажа своите благодарности на целия екип ", добави той.

"Заставам зад думите си за злополуката на НДК при предходното управление. В момента има един развой на стабилизиране. Анализираме още положението. Трябва една огромна визия за ръководството на НДК и ние вършим първи стъпки в тази посока. НДК е един доста добре умислен план и му би трябвало едно умно ръководство. Работим доста добре с принципала на НДК - Министерството на културата. Работим доста добре и с министъра на културата. НДК е храм на културата и мястото му е в Министерството на културата ", безапелационен беше Велков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР