Ремонтът на на АМ „Тракия“ в участъка между пътните възли

...
Ремонтът на на АМ „Тракия“ в участъка между пътните възли
Коментари Харесай

Край на хаоса по пътя за морето! Отварят изцяло АМ „Тракия ...

Ремонтът на на Автомагистрала „ Тракия “ в сектора сред пътните възли „ Чирпан – изток “ и „ Стара Загора “ завършва. Днес след обед би трябвало да се пусне придвижването и в платното за София. Още през предходната седмица това се случи в посока Бургас. Очаква се това съществено да разтовари интензивния трафик, който по традиция има към родното черноморие през уикденда.

С възобновяване на трафика приключват плануваните строителни работи по автомагистралата за летните месеци и всички пътуващи ще могат да карат безвредно по актуализирания сектор. Ремонтът стартира през октомври предходната година. Трасето е с възобновена носимоспособност, с нова асфалтова настилка и усъвършенствано отводняване.

Строителните работи включват още машинно подравняване на банкетите, ремонтно-възстановителни действия на общо 18 уреди в 52 км сектор, бетонови работи, полагане на подосновен слой, на геомрежа, на неплътен асфалтобетон и износващ слой от сплитмастик. Отсечката е с нова хоризонтална маркировка, нови пътни знаци и ограничаващи системи.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР