Ремонтът на Кукленско шосе ще продължи 90 дни, без да

...
Ремонтът на Кукленско шосе ще продължи 90 дни, без да
Коментари Харесай

90 дни ремонтират Кукленско шосе

Ремонтът на Кукленско шосе ще продължи 90 дни, без да се стопира напълно придвижването. Това заяви през днешния ден изпълнителният шеф на " Европейски пътища " - АД Маргарита Попиванова, откакто дружно с кмета на регион " Южен " Борислав Инчев даде старт на рехабилитацията на пътя със алегорична първа копка.

Според краткотрайната организация на придвижването, утвърдена от КАТ, на първо време ремонтът ще се прави в сектора сред кръстовищата с ул. " Даме Груев " и " Скопие ". В тази права ще има ограничавания за прекосяване на трафика. Обществената поръчка е за 6 млн. лв.. " Предстои фрезоване на 8 см. остарелия асфалт, уплътняване на пътната основа, полагане на биндер и нов асфалт, създаване на две нови автобусни спирки, ремонт на тротоари, по които ще минават и велоалеите, замяна на парапета в разграничителната линия ", изясни Маргарита Попиванова.

" Строителите да си съблюдават периодите и нека " Европейски пътища " да работят по-европейски ", направлява Борислав Инчев.

От Община Пловдив допълниха, че тук-там В и К - ЕООД ще подмени водопроводни отклонения към здания. Дървета няма да се изсичат, само че комисия ще огледа дали всички са здрави.

На фотосите: Маргарита Попиванова, Борислав Инчев и служащите от " Европейски пътища " - АД. Металните парапети на Кукленско шосе тук-там са смачкани.

Снимки от Наташа Манева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР