Ремонтът на жълтите павета е цъкаща бомба. Това заяви в

...
Ремонтът на жълтите павета е цъкаща бомба. Това заяви в
Коментари Харесай

Регионалният министър: Жълтите павета са цъкаща бомба

Ремонтът на жълтите павета е цъкаща бомба. Това съобщи в изявление за NOVA служебният районен министър Иван Шишков.

„ Ако нямаме ясни периоди и критерии по какъв начин ще приключи ремонта на жълтите павета. Догодина има локални избори и в случай че не се приключи той до тогава, началото за идващия кмет ще е цъкаща бомба – за 2 месеца би трябвало да бъде приключен “, сподели той. Ремонтът беше продължен в допълнение и новият краен период е през 2023 година Той подсети, че Столичната община може да изиска удължение на периода, Министерство на регионалното развитие щяло да откликне при такова искане, само че такова към момента няма.
„ Като районен министър помогнах да изберем терен, който е най-подходящ за детска болница. Другите 4 са по-неподходящи “, съобщи министърът. Той уточни, че теренът край банята в кв. „ Овча купел “, както и този в Банкя са по-малки, а другите разновидности са били „ скелетът да бъде удължен “, или да се строи на терен в някогашната държавна болница.Сега обаче ще има чисто нова детска болница,
няма да има компромис с преустройства, надстройка или други

Ремонти по автомагистралите са заявявани като настоящи, само че е имало детайли, които са ги трансформирали в съществени, сподели още той.

„ Това дава успокоение, че в този терен може да се направи всичко належащо, в това число и хеликоптерна площадка “, увери той. Шишков се е чул с кмета на „ Овча купел “. Там има място което да стане зелена повърхност и да бъде дарено от Столичната община към страната. Очаква дарението да стане факт на съвещанието на общинския съвет в четвъртък. И за към 2 месеца да е готово и изменение на подробния организационен проект (ПУП), с цел да се стигне до виза.

Министерството на здравеопазването пък би трябвало да направи „ доста хубаво задание за планиране “, тъй като страната не знаела какво да си поръча, представяла неприятни планове и оттова идвал казусът със строителството.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР