Ремонтът на Дунав мост при Русе няма да започне преди

...
Ремонтът на Дунав мост при Русе няма да започне преди
Коментари Харесай

Ремонтът на Дунав мост при Русе няма да започне преди края на лятото

Ремонтът на Дунав мост при Русе няма да стартира преди края на лятото, с цел да не се затруднява придвижването в дейния туристически сезон, когато трафикът е най-интензивен както от директно тежкотоварно придвижване, по този начин и от румънски туристи, пътуващи към Черноморските курорти. Бъдещите ремонтни действия на оборудването бяха разисквани на среща в Агенция „ Пътна инфраструктура “ от изпълняващия длъжността ръководител на Управителния съвет на АПИ инж. Йордан Вълчев и от инж. Стоян Николов – член на УС на АПИ, с кмета на Община Русе Пенчо Милков, със заместник-министъра на превоза и известията Димитър Недялков, началника на кабинета на служебния министър на районното развиване и благоустройството Кирил Габеров и специалисти от Министерство на вътрешните работи - „ Пътна полиция “ и Държавната организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “.

Изискването на Агенция „ Пътна инфраструктура “ към изпълнителя на главния ремонт е при започване на строително-монтажните действия да не се стопира придвижването по Дунав мост. Работният развой ще се прави и провежда по този начин, че трафикът да минава безвредно в едното платно. При осъществяването на обекта краткотрайната сигнализация ще се слага преди сектора, в който ще се работи, и на разстояние, осигуряващо задоволително време водачите на моторни транспортни средства да се съобразят с пътните условия и да извършат предписаните маневри за безвредно прекосяване.

В момента се прави разбор на положението на обходните сектори и се набелязват ограничения, които да бъдат изпълнени преди започването на главния ремонт на моста над р. Дунав.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР