Ремонтът на част от ул. Граф Игнатиев“ ще струва 25

...
Ремонтът на част от ул. Граф Игнатиев“ ще струва 25
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Цената на ремонта на „Граф Игнатиев“ е в пъти по-висока от тази на магистралите

" Ремонтът на част от ул. „ Граф Игнатиев “ ще коства 25 млн. лева Този сектор е не повече от километър и половина и в случай че съпоставим цената, с тази за километър автомагистрала, излиза наяве, че този ремот ще излезе в пъти по-скъпо ".

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия – София и ръководител на групата на социалистите в Столичния общински съвет Калоян Паргов. Той цитира министър Нанков, съгласно който цената за километър автомагистрала е 3,5 милиона евро.

„ Този ремонт е ослепителен образец за безконтролно пилеене на публични средства. А тези пари можеше да бъдат вложени в построяването на задоволително детски ясли, тъй че повече от 4 000 родители да не бъдат в патова обстановка къде децата им да бъдат настанени за на ден развъждане. Столична община им е дебитор, тъй като те са данъкоплатци и с техните пари се цялостни бюджета на София ”, безапелационен е Паргов.

Председателят на Българска социалистическа партия – София е уверен, че столицата има потребност от друга посока на развиване. „ Очевидно е, че ръководството на Йорданка Фандъкова стартира да се амортизира. Пример за това е, че без значение от шумните медийни инспекции на ремонтите, след края им се постанова да бъдат доремонтирани, а даже да се прави ремонт на ремонта. Явно контролът по време на строително-ремонтните работи е мощно занижен “, сподели Калоян Паргов. Той уточни, че изцяло неправилно е цялото внимание и финансов запас да се средоточават единствено в центъра на София, а въобще да не се влага в инфраструктурата в крайните квартали и жилищните комплекси. „ Има квартални улици, коите не са асфалтирани от времето на социализма, а почти оттогава не са и мити “, установи Паргов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР