Ремонтът на бул. „Тодор Каблешков“ се изпълнява в срок. Очаквам

...
Ремонтът на бул. „Тодор Каблешков“ се изпълнява в срок. Очаквам
Коментари Харесай

До 20 ноември пускат движението в ремонтираните участъци на бул. Дондуков и Тодор Каблешков

Ремонтът на бул. „ Тодор Каблешков “ се извършва в период. Очаквам да се завърши по-рано, имам уверението на изпълнителите, че към 20 ноември ще може да се пусне придвижването в сектора от бул. „ Бъкстон “ до Кауфланд.
Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова на инспекция на ремонтните действия по бул. „ Тодор Каблешков “, съобщи Фокус.
„ Изграждаме нов сектор от бул. „ Тодор Каблешков “, четири лентов, с тротоари и осветяване. Срокът беше до края на годината, до Коледа. Изпълнителите ще се оправят по-рано “, уточни тя.
„ За идващото лято ще остане идващият сектор от Кауфланд до бул. „ Цар Борис III “, с цялостна реорганизация на самото кръстовище. Няма по какъв начин да работим през зимата и да асфалтираме “, изясни кметът.
„ Довършва се и последният сектор от бул. „ Княз Александър Дондуков “ , който изостана до момента в който се вземат подобаващите решения. Очаквам и там до 20 ноември да бъде пуснато придвижването. Ако има елементи ще се доработват, само че е значимо придвижването да бъде пуснато “, съобщи Йорданка Фандъкова, представена от Фокус.
„ За построяването на бул. „ Монтевидео “ получих информация, че периодите се съблюдават. До края на другата седмица чакам да бъде пуснат секторът до Нов Български университет, а последният сектор до края на ноември “, сподели още кметът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР