Ремонтът на болница Св. Кирил“ бил отлаган с години, но

...
Ремонтът на болница Св. Кирил“ бил отлаган с години, но
Коментари Харесай

Сагата Приключва! Спират Откраднат Живот!

Ремонтът на болница „ Св. Кирил “ бил отлаган с години, само че към този момент ставал належащ – настояват пред изданието чудесно осведомени източници. Макар екипът на сериала да бил внесъл известни усъвършенствания в постройката в Бояна, те били най-много козметични – с цел да наподобяват кабинетите добре на дребния екран. В реалност обаче постройката била остаряла и се нуждаела от главно възобновяване на електрическата мрежа и канализацията, което означавало месеци работа. През това време няма по какъв начин в „ Св. Кирил “ да се снима сериал. Единственият метод „ Откраднат живот “ да продължи е работата да се измести другаде.

Или би трябвало да се търси нова постройка, или фотосите да се трансферират в същинска болница, където да се взимат чартърен обособени пространства. И двата разновидността били свързани с големи разноски. Не е ясно дали приходите от възможен нов сезон ще могат да ги покрият.
Говори се обаче, че ремонтът е единствено официална причина за прекъсването на сериала. Ако той няма нов сезон, това ще бъде само поради спад в зрителския интерес. Упорито се твърди, че сезон 6 е записал голям рейтингов срив, и то тъкмо поради най-големите звезди в него – Владо Карамазов, Владо Пенев и Юлиан Вергов. Основната забележка на феновете по форумите обаче не била обвързвана с актьорите, а със сюжета, който в последно време ставал все по-скучен.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР