Ремонтът на банята е нещо, което отнема време, изисква много

...
Ремонтът на банята е нещо, което отнема време, изисква много
Коментари Харесай

7 промени, които да направите в банята си

Ремонтът на банята е нещо, което лишава време, изисква доста пари и предизвиква огромно стеснение. Но е неизбежно. Целта на множеството хора е да създадат баня, която им е по усета, да се вписва в бюджета им и също по този начин, в случай че е допустимо да вдигне цената на жилището.

Според експертите, банята има основна роля при възможна продажба на жилището. Това не значи, че би трябвало да вложите доста пари в ремонта, само че има избрани атуализации, които си коства да извършите:

1. Сменете огледалото

Огледалото е една от най-важните движимости в банята. Изхвърлете остарялото огледало, което евентуално няма рамка и наподобява просто на парче стъкло и го заменете с съвременно огледало.

2. Изберете преференциални плочки

Плочките са нещото, от което е най-добре да спестите, когато вършиме ремонт. Има толкоз доста варианти за плочки, които са на налични цени, че не е целесъобразно да дадете огромна част от бюджета си за тях.

3. Отървете се от мазилката от 1980-та

В някои бани има ужасяващи, остарели мазилки, които се белят и лющят и основават усещането, че банята е мръсна. Отървете се от всички тези остарели неща. Има хора, които обичат " ретро " типът, само че това би отблъснало едни евентуални купувачи.

4. Изберете душ кабина, без рамки
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР