Ремонтът на банята е доста скъпо и мръсно занимание. Ето

...
Ремонтът на банята е доста скъпо и мръсно занимание. Ето
Коментари Харесай

Как да преобразите скучната баня

Ремонтът на банята е много скъпо и мръсно занятие. Ето за какво доста хора ремонтират първо банята си, а по-късно останалата част от жилището. 

Ако не планирате или нямате опция за главен ремонт, само че ви е писнало от скучната баня, ние ви предлагаме няколко практични хрумвания, с които да я обновите. Вижте ги в канала във vbox7:

Бялата баня като че ли провокира тръпки на омерзение. Стерилна, ретро, скучна, безидейна, като в болница или остаряло училище…изобщо кой желае банята му да е в бяло в днешно време?
               

A post shared by (@atelier_leymariegourdon) on Jun 26, 2020 at 3:04am PDT

С концепциите, които ще ви предложим обаче, бързо ще променим мнението си по тематиката, тъй като сегашната бяла баня няма нищо общо с тези от предишното.

По-евтина е за поддръжка. Белите плочки и санитария постоянно са налични и цените им са по-разумни, спрямо цветните разновидности, в случай че въпреки всичко решите да вършиме ремонт.

Няма по какъв начин да сбъркате. Рискът да създадете кичозна баня е доста огромен, в случай че се опитате да реализирате модерните трендове, до момента в който тук резултатът се знае през цялото време.
               

A post shared by (@granitelane) on Jun 26, 2020 at 3:00am PDT

Не е натоварваща. Една хубава бяла баня с подобаващите декоративни детайли носи това успокоение, което всички търсим, когато се уединим в това малко, само че значимо помещение. Крещящите цветове като алено, черно или розово вършат отлично първо усещане, само че с годините стартират да натоварват сетивата.

Бялата баня може да наподобява по друг метод единствено като промените акцентите – огледало, кърпи и саксии с цветя.

Ето няколко хрумвания по какъв начин да преобразите банята:

Златните детайли трансформират бялата баня в първокласно леговище.

Балансирайте със сиво дърво в частите, които не се мокрят за същинско скандинавско чувство. 
               

A post shared by (@repertoriocasa) on Jun 25, 2020 at 4:44pm PDT

Сменете всички аксесоари за баня. Завесата за вана – започнете с нея, по този начин елементарно може да продължите с другите неща – килимчето за банята, както и кърпите и всички пешкири. Може да ги съчетаете в един цвят и да извършите два или три комплекта в разнообразни нюанси, с цел да внасяте по-често многообразие.

Купете прекрасен ароматизатор за баня, по този начин хем ще ухае прелестно, хем може да бъде част от обзавеждането. В наши дни има красиви ароматизатори, които са освен трайни, само че и наподобяват на красива декоративна движимост, която запълва един или различен ъгъл.

Белият цвят е доста подобаващ за бани с естествена светлина. Отражението в стените във всяка част на деня е друго, което прави банята ви в действителност неповторима.
Може да подмените крушките, а и даже самите осветителни тела.
               

A post shared by (@lighting_design_company) on Jun 25, 2020 at 6:02pm PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР