Ремонтът на 11 ДКЦ в район Възраждане вече е на

...
Ремонтът на 11 ДКЦ в район Възраждане вече е на
Коментари Харесай

Фандъкова и Барбалов инспектираха обновяването на 11 ДКЦ

Ремонтът на 11 ДКЦ в регион Възраждане към този момент е на финала. това откри през днешния ден кметът на София Йорданка Фандъкова при инспекция на лечебното заведение, научи Столицалbg. С нея беше и заместинкът й Дончо Барбалов, който дава отговор за финансите.

Здравното заведение е получила 200 000 лева от Столична община за обновяването въз основата. То е с обонвеня фасада и нов покрив. Кметът се увери през днешния ден, че служащите не стопират да работят и инсталираха нов парапет на стълбите и стойки за колела.

 

Лечебното заведение, което посещават най-вече поданици на Възраждане към този момент има и нова здравна инсталация, похвали се шефът Татяна Евтимова. Техниката е обезпечена със лични средства, а това подвига равнището на медицинските услуги и повече столичани търсят спецалистите.

 

Столична община е вложила към 6 млн. лева в общинските лечебни заведения и поликлиники за тази година. Те са употребявани за поправки и нова инсталация. Финансите са от продажбата на Общинска банката в края на предходната година.

Ремонтът на 11 ДКЦ към този момент е на довеждане докрай, други лечебни заведения са в развой, а трети в процедура за публични поръчки, оповестиха от Столична община.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР