Ремонт на Тракия“ променя движението.От 19 март до 2 април

...
Ремонт на Тракия“ променя движението.От 19 март до 2 април
Коментари Харесай

Ремонти на „Тракия“ променят движението

Ремонт на „ Тракия “ трансформира придвижването.

От 19 март до 2 април за ремонт на фуги на мостово оборудване се трансформира организацията на придвижване в посока Бургас при 339-ти км на Автомагистрала „ Тракия “. Трафикът ще се реализира в двете посоки в платното за София. За осъществяването на ремонтните действия ще бъде затворен сектор от към 300 метра, оповестиха от АПИ.
От 19 март до 2 април се трансформира организацията на придвижване в посока София при 351-ви км на Автомагистрала „ Тракия “. Причината е ремонт на фуги на мостово оборудване. Трафикът за София ще се пренасочва по пътните връзки на пътен възел „ Българово “ и ще продължава по автомагистралата. За осъществяване на строителните работи ще бъде лимитирано придвижването в права от към 900 метра. Ремонтните действия на фугите на двете мостови уреди са нужни, с цел да се обезпечи сигурността на придвижване през летните месеци, когато трафикът ще е доста по-интензивен.

От вчера – 18 март, от 9:30 ч. до 16 ч. водачите да се движат с нараснало внимание в сектора от 56-ти до 105-ти км на Автомагистрала „ Тракия ” заради замяна на мантинели в междинна разграничителна линия, ремонтите не престават и днешния ден.

Поетапно и в двете направления ще се лимитира придвижването в изпреварващата лента, като трафикът ще се реализира в дейната лента.

Агенция „ Пътна инфраструктура ” моли водачите да карат деликатно със съобразена скорост,

да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи.

Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик.

По този метод се попречва прекосяването на транспортни средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР