Ремонт на столичната улица Цар Иван Шишман“ започна отново днес.

...
Ремонт на столичната улица Цар Иван Шишман“ започна отново днес.
Коментари Харесай

Ремонтът на столичната улица „Цар Иван Шишман“ започва отново

Ремонт на столичната улица „ Цар Иван Шишман “ стартира още веднъж през днешния ден. Ремонтираният сектор обгръща пространството от улица „ Граф Игнатиев “ до „ Паренсов “ . Срокът за ремонтните действия е 50 дни, само че се чакат и забавяния . Въвежда се и краткотрайна организация на придвижването.
 
Столичната улица „ Шишман “ един път към този момент беше ремонтирана, само че тогава прецизираха от общината, се е положила краткотрайна настилка. Сега ще бъдат направени нови тротоари, като ширината на този от страната на постройките ще бъде удвоена, ще бъдат актуализирани настилките, осветлението и озеленяването.

 
Въвежда се и краткотрайна организация на придвижването . От през днешния ден не се позволяват коли в ремонтирания сектор, а посоката на придвижване по улиците „ Генерал Паренсов “ до „ Шишман “ ще е от към булеварда „ Васил Левски “.
 
От през днешния ден до 28 февруари ще се работи по реконструкцията, разширението на тротоара и полагането на бетон от страната на постройките.

 
Вторият стадий на работата ще се реалокира от страната на църквата „ Св. Седмочисленици “. В него ще бъде полагането на новите настилки по тротоарите и пътното платно.-->
 
Ремонтът на улица „ Цар Иван Шишман “ се чака да продължи 50 дни, само че към този момент от общината чакат времето да се утежнява и от там работата в този интервал да стопира.
 
Актуална информация ще се дава всеки четвъртък от 11:00 до 11:30 ч. във краткотрайните офиси на строителната компания, реализатор на обекта, на ъгъла на „ Патриарх Евтимий “ и „ Хан Крум “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР