Ремонт на ремонта в квартал "Дървеница"изкарва жителите на протест. Миналата

...
Ремонт на ремонта в квартал "Дървеница"изкарва жителите на протест. Миналата
Коментари Харесай

Столичен квартал остава без топла вода, жителите излизат на протест

Ремонт на ремонта в квартал "Дървеница "изкарва жителите на митинг. Миналата седмица ви разказахме, че за втора поредна година част от столичния квартал ще остане без топла вода в разгара на лятото. Сега жителите тук се тормозят, че следващата промяна на топлопровод в региона ще ограничи достъпа до улиците и ще блокира огромна част домовете им.
За последните 5 години в столичния квартал "Дървеница "са регистрирани над 67 повреди по топлопреносната мрежа. Така ремонт в квартала още веднъж се постанова. Поредната среща сред представители на Топлофикация София и жителите на региона обаче приключи с крах.
Сега жителите на квартала се тормозят, че може незапочналият още ремонт още веднъж да не бъде приключен в период и да ограничи достъпа до улиците.
Жител споделя, че има две големи кооперации с към 300 автомобила, за които не се знае ще има ли режим на придвижване и въпреки да е писал на Топлофикация, отговор няма.
Росен Флоров от Топлофикация изясни, че единственото място, което ще затворят е улица "Пловдивско шосе " за хора и МПС, само че ще се обезпечи достъп заран и вечер до подземните гаражи при излизане и прибиране от работа.
Недоволството на жителите е предизвикано от предните поправки на парното, когато стояха непокрити ровове, беше разрушена асфалтова настилка и тротоари и в региона нямаше места за паркиране. За да не се повторят тези проблеми от Топлофикация дават обещание решение.
Докато устните сделки не преминат на хартия, кметът на регион „ Студентски “ няма да даде единодушието. А без него – ремонт няма да има.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР