Ремонт на ремонта - така би могла да бъде разюмирана

...
Ремонт на ремонта - така би могла да бъде разюмирана
Коментари Харесай

Борис Бонев: Спаси София ще организира протест срещу ремонта на ремонтите в София

" Ремонт на ремонта " - по този начин би могла да бъде разюмирана повода гражданската организация " Спаси София " да изиска изключително съвещание на Столичния общински съвет. Борис Бонев от организацията акцентира, че тематиката е справедлива, а СОС е предназначен да пази публичния интерес.
Проблемът с качеството на ремонтите е от години. Очевидно Столичната община не го разпознава като сериозен. Общината не управлява качеството. И явно има компании - любимци, като тази, която извършва ремонта на " Дондуков ". Въпреки забавянията, договорът не се приключва.

" Спаси София " ще провежда митинг против този метод на работа, заяви Бонев.

Общинският консултант Иво Божков разяснява, че е неприемливо през 2017-а година да приказваме за ремонт на ремонтите. Положението е вбесяващо, тъй като целият развой не се Би трябвало да свика съвещание. Не е разумно даже една трета от съветниците да не видят това, което виждат всички софиянци. Факт е, че има недосегаеми компании като тази, което ремонтира " Дондуков ". Нямаме достъп до документите. Това значи, че някъде има проблем.

Няма значение каква е настилката. Общината решева независимо по какъв начин да наподобява този бул., без да се допита до обществеността и до институциите. Това става няколко месеца преди ремонта, когато на процедура всичко към този момент е решено. 7 млн. лв. за километър са ужасно доста пари, акцентира Божков.

Цялото изявление чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР