Ремонт на бартер - това е най-новата мода сред инфлуенсърките.

...
Ремонт на бартер - това е най-новата мода сред инфлуенсърките.
Коментари Харесай

Тарикат: Вижте как Виктория Капитонова се възползва от  славата

Ремонт на бартер - това е най-новата мода измежду инфлуенсърките. Победителката от първия сезон на „ Ергенът “  се възползва от благосклонностите на млад интериоирен дизайнер и си направи ремонта на облага.

Виктория Капитонова заживя в нов дом. В формалния си акаунт в Инстаграм тя пусна снимки, на които е снимала жилището си в начален стадий. На тях няма подова настилка, мазилки и прочие. Рамо и бутнал неин обожател, разрастващ се в областта на интериорния дизайн. Taка ремонтът й излязал съвсем без пари.

Рускинята се смее и споделя, че когато си прочут напълно умерено можеш да си направиш ремонт на облага. Тя направила няколко срещи с архитекти, които я  насочили към най-новите фешън трендове.  Типично по женски не е пестила пари, а декларирала бутиков дизайн.

Мечтата на Капитонова била да има собствен личен дом, в които да има място за фотоси. Искала да работи на персонален терен. Основният й приход е да печели от наличие в интернет.

Наскоро тя скандализира обществените мрежи и лъжливи схеми. Откраднала съветски конкурс за популяризация в интернет. Направила ново образование, в което вложила 30 000 лева

Автор: marica.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР