Религията може да бъде обединител и миротворец. Това заяви лидерът

...
Религията може да бъде обединител и миротворец. Това заяви лидерът
Коментари Харесай

Карадайъ посочи приоритетите за подкрепа на кабинет

Религията може да бъде обединител и миротворец. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ от парламентарната естрада, който стартира с приветствие за празника Рамазан.

Изборите отминаха, в този момент следва сложното, посочи той . Движение за права и свободи пояснява вота на хората като сигнал за смяна към връщане на политическата нормалност и рестарт на държавността.

Ние от Движение за права и свободи сме изрично подготвени за избори незабавно, увери Карадайъ. Но в този момент е моментът да стартира възобновяване на нормалността, добави той. И нституциите не действат съгласно Конституцията, а съгласно оценката на придвижването има институционална рецесия.
 ЦИК приготвя оценка на слабите места в Изборния кодекс
ЦИК приготвя оценка на слабите места в Изборния кодекс

Ще бъде осъществен разбор на отминалите избори

Движение за права и свободи желае да се върне властта в залата на Народното събрание. Карадайъ сподели, че партията може да поддържа държавно управление на трите нови обединения с няколко целта: за имунизация на популацията, поддръжка на бизнеса и промяна на Плана за резистентност и възвръща.

Необходимо е ново начало, счита водачът на Движение за права и свободи. Парламентът е задължен да отговори на това условие на суверена, уверен е той. Хората, по мнението му, желали да се извърши девизът " Съединението прави силата ". Нека се запитаме каква България желаеме, прикани Мустафа Карадайъ.

Успехът започвал с това през днешния ден ясно да се каже, че няма да се допусне да се разрушава демокрацията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР