Ректорите на университети в цялата страна са планирани да се

...
Ректорите на университети в цялата страна са планирани да се
Коментари Харесай

Силови конференции, NCAA ще гласува забележително споразумение на стойност 2,7 милиарда долара, тъй като по-малките лиги се противопоставят на условията

Ректорите на университети в цялата страна са планувани да се срещнат тази седмица, с цел да гласоподават дали да одобряват препоръчаното съглашение за антитръстов правосъден развой, който ще коства NCAA съвсем 3 милиарда $ и основава забележителна система за шерване на приходите с колежански спортисти.

Условията на съглашението срещнаха известно отпор от конференциите на Дивизия I, които не се състезават в огромния колежански футбол. Лидерите на тези лиги споделят, че са помолени да поемат безпричинно финансово задължение върху частта за вредите от съглашението.

Адвокатите на ответниците в House vs. NCAA дадоха на спортните водачи в колежа до четвъртък да се съгласят с изискванията на договорка. Ответниците са NCAA и конференциите Power Five — Atlantic Coast, Big Ten, Big 12, Pac-12 и Southeastern.

Президентските бордове на NCAA и петте конференции би трябвало самостоятелно да гласоподават, с цел да одобряват населено място. Това включва цялостното настоящо участие в Pac-12, преди тази лига да се свие до две...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР