Ректорът проф. д-р Димитър Димитров посрещна в кабинета си Любомир

...
Ректорът проф. д-р Димитър Димитров посрещна в кабинета си Любомир
Коментари Харесай

Любо Ганев се срещна с ректора на УНСС, Кирил Евтимов присъства на срещата

Ректорът проф. доктор Димитър Димитров посрещна в кабинета си Любомир Ганев, президент на Българската федерация по волейбол, заяви уеб страницата на университета.

Бяха разисквани опциите за взаимни планове. „ УНСС отдава голямо значение на студентския спорт и за нас е значимо възпитаниците ни да черпят опит от най-хубавите “, акцентира проф. Димитров. Той подари на известния волейболист тениска и шапка от спортния клуб на УНСС „ Св. Георги Победоносец “. Г-н Ганев от своя страна връчи на проф. Димитров книгата си „ Светът от високо “ с персонално посвещение. На срещата участва и спортният държавник Кирил Евтимов, ученик на УНСС.

Г-н Ганев показа, че чака срещата да способства за сполучливото обвързване на спорта с бизнеса, тъй като това е единствената печеливша тактика. „ Нашата цел е към всеки един клуб и федерация, за всеки един обособен спорт, да имаме спортни маркетингови експерти, които да намерят допирната точка сред спорта и бизнеса и да създадем, тъй че всяко едно съревнование да бъде обособен артикул “, добави той и предложения студентите от УНСС да се включват в организацията на спортните събития на федерацията.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР