Ректорът проф. д-р Димитър Димитров и административният директор Деян Димитров,

...
Ректорът проф. д-р Димитър Димитров и административният директор Деян Димитров,
Коментари Харесай

Ректорът на УНСС сключи договор за сътрудничество с Агенция и Радио Фокус за медийно партньорство

Ректорът проф. доктор Димитър Димитров и административният шеф Деян Димитров, от името на господин Кирил Налджиев, шеф на ФОКУС МЕДИЯ ЕООД, подписаха контракт за съдействие за медийно партньорство в начинания на УНСС, взаимно подпомагане при осъществяване на общи осведомителни акции.

Представители на УНСС ще вземат участие като коментатори, анализатори, консултанти и специалисти в стратегиите на медията, както и в разнообразни интензивности и събития. За това оповестиха в формалната страница на УНСС. 

Ректорът проф. Димитър Димитров акцентира, че това съдействие има необятно поле за изяви, в това число в реализирането на взаимни планове и обществени събития. " Важно значение ще има партньорството при осъществяване на осведомителни акции, академии и включването на студентите в стажове и обществени събития ", сподели той. 

" Най-голямата осведомителна организация в България и най-големият стопански университет е обикновено да си сътрудничат ", сподели административният шеф господин Деян Димитров и акцентира, че Агенция и Радио " Фокус " са съвременна и новаторска медия с покритие в цялата страна. 

Г-жа Ива Дойчинова, програмен шеф на медията и координатор по съглашението показа, че работи с младежи от доста време и най-голямото наслаждение за нея е да учи студентите на качествена публицистика. " Посоките на партньорство са доста, можем да създадем пълноценно съдействие ", сподели тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР