Ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров посрещна в кабинета

...
Ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров посрещна в кабинета
Коментари Харесай

Владо Манчев се впуска в ново предизвикателство

Ректорът на УНСС проф. доктор Димитър Димитров посрещна в кабинета си Владимир Манчев, някогашен национал, с блестяща кариера в ЦСКА, а все още асистент – треньор на Миньор Перник, във връзка интереса му към магистърската компетентност „ Финанси “, заяви уеб сайтът на университета.

На срещата дружно с тях участва представителя на алумни общността и футболен държавник Кирил Евтимов, ученик на УНСС в компетентност „ Счетоводство и надзор ".

Ректорът акцентира, че УНСС отдава голямо значение на студентския спорт, а когато професионални спортисти избират университета, с цел да се усъвършенстват в допълнение е добра вероятност за развиване.

„ Реших да избера компетентност „ Финанси “, тъй като имам полза в областта на вложенията и съм сигурен, че ще придобия доста познания, които ще ми бъдат потребни. Това е сфера доста по-различна от моята, бакалавърската ми степен е „ Спортен мениджмънт “ в НСА и имам вяра, че новата компетентност, която съм избрал, ще бъде отлично надграждане на знанията ми и то в друга посока “, показа Манчев. Добави, че за него е чест и горделивост да се образова в най-хубавия стопански университет.

Миналото лято различен наш бележит някогашен футболен национал - Елин Топузаков, записа бакалавърската компетентност “Мениджмънт и администрация “ в УНСС. Преди броени дни легендата на ПФК „ Левски “ приключи 1-ви курс с доста добър триумф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР