Ректорът на училищата Дейвид Банкс загуби третия си началник на

...
Ректорът на училищата Дейвид Банкс загуби третия си началник на
Коментари Харесай

Ректорът на училищата в Ню Йорк Дейвид Банкс загуби 3-ти началник на кабинета за 2 години, ключов служител за притока на мигранти

Ректорът на учебните заведения Дейвид Банкс загуби третия си шеф на кабинета за две години, оставяйки огромна празнина в управлението на градския отдел по обучение, научи The Post.

Мелиса Авилес-Рамос — основният човек на Банкс по отношение на притока на студенти-мигранти — напуща градския отдел по образованието, където печели 210 000 $ годишно, с цел да се причисли към частния лицей Монро на 5 февруари като вицепрезидент по готовността и триумфа на колежа, новосъздадена позиция.

41-годишният Рамос пое водещата роля в посрещането и обслужването на към 30 000 деца на търсещи леговище в градските учебни заведения от предходната година, действайки като глас на администрацията по въпроси като записване, имунизация и превоз до класове.

В Monroe, който има кампуси в Бронкс, Ню Рошел и Сейнт Лусия, Рамос ще се концентрира върху стратегии за подкрепяне на гимназисти, в това число доста от тях, които са изостанали в академичното си обучение по време на пандемията - приготвят се за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР