Ректорът на НСА Васил Левски проф. Николай Изов и директорът

...
Ректорът на НСА Васил Левски проф. Николай Изов и директорът
Коментари Харесай

Договор за сътрудничество подписаха НСА и спортното училище в Бургас

Ректорът на НСА " Васил Левски " проф. Николай Изов и шефът на бургаското спортно учебно заведение " Юрий Гагарин " Янчо Стойчев подписаха контракт за съдействие за реализиране на учебно-методически действия и шерване на запаси в региона на спортната, образователната и научната активност.

Дългосрочните задания, които си слагат за осъществяване двете страни, са продан на нови форми за преподаване на образователни дисциплини в региона на физическото образование, спорта, спортната анимация, ръководството на спортни действия и туризма. Общи екипи ще създават научно-изследователски планове, ще се организират взаимни обучителни събития, лагери, конференции, ще дава съвместен достъп до материално-техническата си база.

Преподаватели от Спортната академия ще се срещнат с кандидат-студенти от бургаското учебно заведение за диалози и полемики, по отношение на професионалната им ориентировка.

В наличието на управителния състав на НСА, проф. Изов употребява случая, с цел да поздрави персонално Янчо Стойчев за встъпването му в служба шеф на бургаското спортно учебно заведение, което е едно от най-успешните в страната.

" Радостен съм, че стигнахме до този миг, всички взаимни начинания, които сме имали във времето с господин Стойчев, като наш ученик, са били сполучливи. Вярвам, че ще продължим все по този начин сполучливо и в бъдеще ", добави проф. Николай Изов.

" От името на всички наши ученици, треньори и преподаватели от Спортно учебно заведение " Юрий Гагарин " и персонално от мое име желая да благодаря на професор Изов за доверието. Сигурен съм, че ще го оправдаем и дружно ще реализираме още по-големи върхове. Ние, спортистите сме като едно семейство. Винаги съм разчитал на НСА, оказваме помощ си взаимно. Другото обръщение на този контракт е, че всички би трябвало да сме обединени, като народ и нация, с цел да реализираме задачите си ", съобщи Янчо Стойчев.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР