Ректорът на икономическия университет в Атина затвори висшето учебно заведение,

...
Ректорът на икономическия университет в Атина затвори висшето учебно заведение,
Коментари Харесай

СКАНДАЛНО! Затвориха икономическия университет в Атина заради бум на наркомани

Ректорът на икономическия университет в Атина затвори висшето образователно заведение, с цел да защищити студентите от разпространяването на опиати.

Ректорът на университета Емануил Гиакумакис е издал заповедта поради непрестанни сигнали и недоволства на студенти от наркодилъри и наркомани, които се разхождат из двора и даже аулите на заведението, осведоми кореспондентът на БНР в южната ни съседка.

Студентите се оплакват, че ситуацията към този момент е излязло отвън надзор - постройката на университета се трансформирала в сборище на наркомани, а дилъри предложили опиати на всички места.

Студентите показват, че се опасяват да посещават образователните занятия.

Пред медиите ректорът Гиакумакис осведоми, че се е обърнал за помощ към всички отраслови служби от Министерството на здравеопазването до Общината в Атина и органите на реда. По думите му до момента на този апел не се е отзовал никой, няма никаква реакция.

Студентите разказват потресаващи случки на наркомани в тежка форма, които даже вземат опиати в образователните зали.

"Навсякъде в двора на университета намираме спринцовки, а дилъри оферират гладко опиати ", оповестяват от управлението на студентския съвет към университета.

Ректорът е безапелационен, че висшето образователно заведение ще остане затворено до момента в който управляващите не отстранен всички опасности за живота и здравето на студентите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР