Рекордьорът по мачове за националния отбор на България Стилиян Петров,

...
Рекордьорът по мачове за националния отбор на България Стилиян Петров,
Коментари Харесай

Стилиян Петров: Най-важната награда е да видим Тодор Неделев здрав

Рекордьорът по мачове за националния тим на България Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов в битката му за президентското място в БФС, разяснява приключилата гала за „ Футболист на годината “. Бившият халф показа, че родните гении доста скоро ще бъдат оценени от непознатите клубове, както и че най-важната премия за всички е, че Тодор Неделев е здрав и подготвен за нови борби. 

Ето какво написа Стилиян Петров в профила си във Facebook:  

“Футболист на годината за 2022 година отмина. Честито на всички футболисти, взели премия и получили самопризнание за техния труд, през тези месеци изпълнени със компликации, ограничения, незабравими моменти и усмивки. Надявам се, че доста скоро, нашите гении ще бъдат оценени и от непознатите клубове и медии за техните заслуги и достижения като футболни гении. Най-хубавата и значима премия за всички нас почитатели, някогашни и настоящи футболисти е да забележим Тодор Неделев здрав и подготвен за нови борби! “

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР