Рекордьорът по мачове за Германия - Лотар Матеус, изрази мнение,

...
Рекордьорът по мачове за Германия - Лотар Матеус, изрази мнение,
Коментари Харесай

Матеус: Стойността на Мусиала е четвърт милиард, като Меси е

Рекордьорът по мачове за Германия - Лотар Матеус, изрази мнение, че Джамал Мусиал може да се трансформира в клубна легенда на Байерн Мюнхен, както е Лионел Меси за Барселона.

Тийнейджърът стана най-младият състезател, записал 100 дуела в елита за баварския гранд против Шалке 04 в събота. Само на 19 години и 259 дни това бележи най-новото достижение за немския национал, който създаде и двата гола за успеха на своя тим с 2:0 през вчерашния ден.

След като влезе в историята, Мусиала получи похвали от Матеус, който има вяра, че халфът може да стане легенда, в случай че реши да остане в клуба до края на кариерата си.

" Той е като Меси. Мусиала в никакъв случай не би трябвало да напуща Байерн, постоянно би трябвало да играе в клуба. Стойността му сега е четвърт милиард ", сподели той пред " Скай ".

С 20 гола във всички шампионати Мусиала е отпред пред всички останали немски национали от началото на сезона, наблягайки своята стойност за клуба и за страната.

Той ще отиде на Световното състезание с националния тим на Ханзи Флик, а акцията на Германия ще стартира против Япония на 23 ноември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР