Рекордьорът по мачове с екипа на Италия Джанлуиджи Буфон е

...
Рекордьорът по мачове с екипа на Италия Джанлуиджи Буфон е
Коментари Харесай

Предлагат Буфон за министър на спорта

Рекордьорът по мачове с екипа на Италия Джанлуиджи Буфон е гласен за министър на спорта на Ботуша. Идеята е на политика, изкуствовед и публицист Виторио Сгарби, който засипа с похвали 39-годишния пазач на Ювентус в изявление за списание "Vanity Fair ".

Сгарби е водач на новата политическа партия "Възраждане ", която към момента няма огромна поддръжка, само че с имена като това на Буфон бързо ще натрупа доверие у гласоподавателите.

"Ако спечелим изборите, Буфон ще стане министър на спорта на Италия. Джанлуиджи е балансиран човек, който е дал доста на Италия, а скоро ще приключи кариерата си. Той се интересува доста от политика и изкуство. Нашата платформа му е беше доста забавна. Той персонално ми писа, че харесва програмата ни. Видяхме се на една галерия в Триест, където той персонално ми изрази поддръжката си ", похвали се Сгарби.

Управленската кариера е желана и от самия Буфон, който съобщи, че няма интерес към треньорската специалност. По-реалистично обаче наподобява да му бъде препоръчан пост в управлението на Ювентус.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР