Рекордно количество екстази задържаха на Дунав мост при Русе. 73

...
Рекордно количество екстази задържаха на Дунав мост при Русе. 73
Коментари Харесай

Рекордно количество екстази задържаха на Дунав мост при Русе

Рекордно количество екстази задържаха на Дунав мост при Русе. 73 635 грама екстази задържаха чиновниците от отдел „ Борба с наркотрафика “ в Териториална дирекция (ТД) Митница Русе на Дунав мост при Русе.

На 24.02.2024 година е спрян за инспекция влизаш в Република България товарен автомобил с турски регистрационен номер, ръководен от турски жител. Камионът е превозвал артикули от Нидерландия за Турция. Превозното средство е селектирано за инспекция с мобилна рентгенова система, в хода на която са набелязани зони с подозрителна компактност в предната част на товарния отсек. Митническите инспектори са открили в набелязаната зона два кашона, съдържащи черни полиетиленови пакети с хапчета с разнообразни цветове и неправилна форма.

Извършени са полеви проби за опиати, които са реагирали позитивно за съществуването на наркотично вещество (екстази).

Наркотичните субстанции са арестувани. Образувано е досъдебно произвеждане.

 

SafeNews напомня, че иззеха огромно количество разнообразни типове опиати при акция на ОД на МВР-Варна, извършена под надзора на Окръжната прокуратура в града. Претърсени са два адреса – във Варна и в Добрич, както и автомобил. Открити са марихуана, кокаин и амфетамин, както и голям брой таблетки екстази.Общото количество марихуана, открито при претърсванията, е близо 8800 грама, откритият амфетамин е към 1500 грама, конфискувани са и близо 500 грама кокаин. В жилищата са открити и конфискувани електронни везни, а от адреса във Варна са конфискувани 7850 лв.. 35-годишен мъж от Добрич е арестуван за 72 часа, като следва да му бъде пожелан непрекъснат арест, оповестиха от прокуратурата.

 

Източник: Агенция „ Митници “

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР