Рекордните 4,3 милиона деца растат в бедност, тъй като натискът

...
Рекордните 4,3 милиона деца растат в бедност, тъй като натискът
Коментари Харесай

Милиони деца растат в бедност, тъй като „ужасяващите“ цифри достигнаха рекорд

Рекордните 4,3 милиона деца порастват в беднотия, защото натискът върху разноските за живот тласна други 100 000 деца в усложнения предходната година.

Изненадващи данни от Министерството на труда и пенсиите (DWP) разкриха въздействието на рецесията с разноските за живот върху фамилните бюджети, като 30% от всички деца в Обединеното кралство живеят в относителна беднотия през годината до март 2023 година В мрачна картина на щата Обединеното кралство, броят на хората, живеещи в безспорна беднотия, се усили за втора година, с цел да доближи 30-годишен връх, откакто сметките за сила внезапно скочиха след нахлуването на Русия в Украйна.

Още 600 000 души - в това число 300 000 деца - са потопени в безспорна беднотия, което значи, че 12 милиона души са с 60% под междинния приход. Благотворителните организации споделиха, че мрачната статистика би трябвало да работи като „ незабавен сигнал за пробуждане “ към държавното управление на торите, което не съумя да отбрани най-бедните хора от компликациите.

Несигу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР