Рекордни горещини, урагани, горски пожари - всички те са в

...
Рекордни горещини, урагани, горски пожари - всички те са в
Коментари Харесай

Проучване на CBS News установи, че голямо мнозинство от американците подкрепят предприемането на стъпки от САЩ за намаляване на изменението на климата

Рекордни горещини, урагани, горски пожари - всички те са в новините през последните години. И макар че не всички са съгласни, че събития като тези са директен резултат от изменението на климата, те се свързват с мненията на хората за него: огромно болшинство от американците считат, че Съединени американски щати би трябвало да се оправят с изменението на климата, като тези, които оповестяват, че са изпитали рисково време, са по-склонни да кажете, че би трябвало да го създадем незабавно.

Възгледите за изменението на климата от дълго време се свързват с користолюбие и към момента са, само че възрастта също е фактор. По-младите американци, в това число по-младите републиканци, са даже по-склонни да кажат, че Съединени американски щати би трябвало да подхващат стъпки, с цел да се опитат най-малко да го забавят.

Мнозина в обществото също изпитват възприятие за необходимост. Голямо болшинство считат, че това би трябвало да се реши най-малко през идващите няколко години, в това число половината, които считат, че би трябвало да се обърне внимание тъкмо в този момент.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР