Рекордна за сезона конкуренция от 16 пилоти в серия Туринг

...
Рекордна за сезона конкуренция от 16 пилоти в серия Туринг
Коментари Харесай

Рекордна конкуренция от 16 пилоти очаква Иван Влъчков на Серес

Рекордна за сезона конкуренция от 16 водачи в серия Туринг чака Иван Влъчков на трасето " Серес " в Гърция, където идния уикенд ще се състои 5-ият финален кръг от националния шампионат на Затворен маршрут.

18-годишният водач с Honda Civic си обезпечи купата след победа в предния кръг в Бургас, само че все пак ще се бори за нов триумф в шампионата, където досега има 4 победи от 4 старта.

На Серес обаче няма да му е по никакъв начин елементарно, като измежду противниците му личат имената на ветерана Стоян Апостолов с Honda Civic, Станислав Паришков с Opel Kadett и Красен Василев с Renault Clio.

Освен това ще има и доста локални водачи – Милтос Аглополос, Димитрис Зоидис, Джианис Каснтополос, Константинос Атматидис, Михалис Ставридис, Василис Тасос и други

Миналия уикенд точно на " Серес " Влъчков навъртя близо 300 км с болида Sin Car R1 на Росен Даскалов като сериозна подготовка за идното съревнование.

" Доволни сме, че тренирахме на Серес предходната седмица, тъй като чакахме, че ще има огромна конкуренция, съобщи Влъчков. – Не мога да кажа дали трасето ни подхожда, защото за последно сме карали на него със спортната кола през 2015 година, а тя се е трансформирала много оттогава ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР