Рекордна за мач от НФЛ на „Уембли“ публика видя победата

...
Рекордна за мач от НФЛ на „Уембли“ публика видя победата
Коментари Харесай

Рекордна публика на „Уембли“ за триумфа на „орлите“


Рекордна за мач от НФЛ на „ Уембли “ аудитория видя успеха на Филаделфия с 24:18 против Джаксънвил. Пред 85 870 фенове първенците сложиха завършек на серията на „ домакините “, които не бяха губили в Лондон от 2014 година Тогава и за последно Джаксънвил бяха в числено малцинство по трибуните.

Десетки хиляди почитатели на Филаделфия превзеха английската столица и направиха по този начин, че „ орлите “ да се чувдствата като ув Града на братската обич. Но 90 секунди преди края на полувремето в актива на любимците им се мъдреха скромните три точки от 31-ярдовия фийлдгол на Джейк Елиът. Тогава водачът на неофициалната Коалиция на играчите в НФЛ Малкълм Дженкинс овладя фъмбъл на центъра, което се оказа повратният миг в мача.

Филаделфия се отдръпнаха на почивката с преднина от 10:6 след третия тъчдаун в кариерата на Далас Годърт и повече не погледнаха обратно. През второто полувреме Уендъл Смолууд и неизбежният Зак Ърц се разписаха след пасове на Карсън Уенц (21 от 30 за 286 ярда), а отбраната спря „ ягуарите “ на четвърти даун на центъра 3:41 мин. преди приключване на постоянното време и не разреши топката повече да смени притежателя си.

С успеха Филаделфия (4-4) остава на второто място в НФК Изток, а след почивната седмица приема Далас в нощта на 11 против 12 ноември българско време.
Джаксънвил (3-5) пък изгубиха четвърти следващ мач. Край на черната серия „ ягуарите “ ще търсят на 11 ноември при гостуването на Индианаполис. Рекордна аудитория на „ Уембли “ за триумфа на „ орлите “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР