Рекордна сума ще се плаща заради предстоящия боксов мач между

...
Рекордна сума ще се плаща заради предстоящия боксов мач между
Коментари Харесай

Искат рекордна сума за мача между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа

Рекордна сума ще се заплаща поради идния боксов мач сред Кубрат Пулев и международния първенец Антъни Джошуа на 12 декември в Лондон и това провокира съществено неодобрение. Зрителите роптаят, че ще би трябвало да се бръкнат с 24,95 паунда за ефирен абонамент за борбата за международните трофеи на свръхтежката категория във версия IBF, WBА, WBO и IBO.

Сумата е подравнен връх за pay-per-view (плати, с цел да гледаш) за боксов дуел. Точно толкоз трябваше да се бръкнат и искащите да гледат реванша на Джошуа против някогашния международен първенец Анди Руис през декември 2019 година Тогава британецът завоюва и си върна международните трофеи.

Цената срещна неодобрението на феновете, а повода не е единствено в персоналните финансови проблеми поради пандемията от COVID-19. Според тях борбата с присъединяване на Кобрата не е толкоз атрактивна, колкото мачът с Руис или възможен иден дуел сред Антъни Джошуа и Тайсън Фюри. Такъв мач ще се състои при победа на Ей Джей против Пулев и ще бъде съединителен за международните трофеи в свръхтежката категория, защото Фюри е първенец във версии WBC и The Ring.

“Цената не я дефинираме ние, а телевизия „ Скай Спортс “. Няма нарастване по отношение на мача с Анди Руис, макар че поносим загуби за милиони, защото няма да има аудитория на мача. На стадиона на „ Тотнъм “, където Антъни Джошуа трябваше да се бие с Кубрат Пулев през лятото, щеше да има 70 000 фенове. Мисля, че цената е обективна. Феновете обаче би трябвало да са наясно, че в случай че се стигне до мач сред Ей Джей и Тайсън Фюри, тогава ще има нарастване на абонамента. Очаквам да доближи до 29,95 паунда “, разяснява Еди Хърн, който е промоутър на Джошуа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР