Рекордна премия от 250 хил. лева или четвърт милион ще

...
Рекордна премия от 250 хил. лева или четвърт милион ще
Коментари Харесай

Крушарски дава рекордна премия при спечелване на Купата на България

Рекордна награда от 250 хиляди лв. или четвърт милион ще разделят футболистите и треньорите на Локомотив (Пловдив), в случай че тимът завоюва за втора поредна година Купата на България. Интересното е, че премиите ще бъдат съгласно заслугите, като футболистите, които са играли повече, ще вземат и по-големи парични тласъци. Треньорът Бруно Акрапович, който е главен проектант на триумфа, ще прибере два пъти повече от футболиста с най-висока награда.

За пръв път играчите на Локомотив ще имат награди в шампионата за Купата на България. Собственикът на клуба Христо Крушарски до момента не е подтикнал футболистите си в допълнение. Това ще бъде и още един мотив за пловдивчани да преследват до финален мирис успеха, защото те в никакъв случай не са повтаряли триумф в историята си.

Дори и да изгубят финала за Купата на България, футболистите на Локомотив ще получат парични награди и в случай че се класират за Лига Европа през шампионата. Размерът на чека няма да е толкоз огромен, само че " черно-белите " могат да бъдат сигурни, че техните старания ще бъдат възнаградени съответно.

" Меридиан мач "

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР